ibeacon teknologi

Vi har flugt markedet for ibeacon teknologi siden foråret 2014, hvor det blev muligt med Appel´s frigivelse af ios 7. Den første tid var domineret af, at teknologien kun blev til rådighed, hvis man fik udviklet sin egen App. 
 
Den tilgang tror vi ikke på, hvis teknologien skal bredt ud. Det skal være mulgit at "brande" sin egen App, men det skal ikke være et krav at have sin egen App.
 
Efteråret 2015 slog vi til, og fik et samarbejde med en udbyder i Holland. Vi kan derfor tilbyde state-of-art ibeacon teknologi, som er fuldt tilgængelig om man er en lille en mands virksomhed, eller stor retail spiller, som ønsker sin egen App til teknologien. Ligeledes kan vores "motor", også kaldet en SDK, bygges ind i bestående App´s.
 
Vi har valgt at lave en ny platform til ibeacon produkterne på www.bluebeacon.dk 
 
Med ibeacon får du nem og hurtig mulighed for, at opsætte beacons i din butik, dit museum osv. indendørs som udendørs. Når kunder/besøgende nærmer sig en beacon, får de det indhold du har bestemt, direkte på deres mobil.
 
 
 
Inside Company ApS | CVR: 32267025 | Industrivej 1-3, DK-7860 Spøttrup - Denmark | Tlf.: 86552266 | contact@insidecompany.dk